David Kalmar

  • Land/Shallow Water Search

Cost For My Service

Lehetőség van fix és sikerdíjas keresésre is. Fix áras keresés, üzemanyag költségből és alapdíjból áll. Sikerdíjas abban az esetben választható, ha maximum 3 nap telt el az elvesztés óta, más nem találhatta meg, illetve ha ténylegesen az adott területen volt elveszítve a gyűrű. Leginkább nyáron a strandokon illetve télen a hóban célszerű ezt választani. ..

It is possible to fix a success fee and search too. Fixed-price search, and a base fee is the cost of fuel. Success fee in the event of choice, if more than 3 days have passed since the loss, the other can not be found, or if in fact the area the ring was lost. Most of the beaches in summer and in winter the snow, it should be chosen.

Search Types

Erdőben (avarban), pakokban (fűben, homokban), vízben (strandokon 160 cm vízmélységig), hóban, ház körül.

Forest, parks (grass, sand), water (160 cm depth beaches), the snow around the house.

Search Locations

Az Magyarország egész területén vállalunk megbízásokat.

Accept orders for the whole territory of Hungary.

David Kalmar's Bio

A 90-es évek végén keztdem el a fémkeresést, hobbi szinten. Eleinte csak a magam örömére. Az utóbbi 8 évben vállalok elvesztett gyűrűk, ékszerek keresését fémdetektorral. Mindig örömmel tölt el mikor vissza tudom adni a tulajdonosnak a jegygyűrűjét és az arcán mosolyt látok

.

Bio: In the late 90's I started a metal detector, hobby. Initially, just for fun. Undertake in the last 8 years of lost rings, jewelry, metal detectors searching. Always makes me happy when I can give back to the owner of the wedding ring and I see a smile on their face.